Beneficii Comunitate Capsuni pe Umeras

Intra in comunitatea Capsuni pe Umeras ca sa accesezi beneficii si reduceri exclusive!

ORGANIZATORI

SC Synergy Cast SRL cu sediul in Str. Pescarilor, Nr. 24, Constanta, Jud. Constanta, J13/100/2013, CUI 31102027, reprezentata prin Elena Visinescu, in calitate de Administrator.

si

SC Republique Street 9 SRL cu sediul in Str. Fagului, Nr. 32, Sacele, Brasov, J08/786/2019, CUI 40629922, reprezentata prin Elena Visinescu, in calitate de Administrator.

BENEFICIILE PROGRAMULUI

Beneficiar al programului si al cardului, poate deveni orice persoana care a implinit 18 ani, si care se inscrie in oricare dintre comunitatile de WhatsApp gestionate de catre Capsuni pe Umeras.

Inscrierea se face prin scanarea codului QR sau accesarea link-ului aferent comunitatii dorite (disponibil mai jos sau in magazine) si acceptarea termenilor si conditiilor de inscriere. 

Comunitate WhatsApp Generala

Link acces: https://chat.whatsapp.com/CvS7yLtMyPA56DThQX1p9m 

Comunitatea WhatsApp Constanta

Link acces: https://chat.whatsapp.com/KoLj5fb29sJ3daYc7dn3iq 

Comunitatea WhatsApp Brasov

Link acces: https://chat.whatsapp.com/InaWN3gjB3AEe3KDHs8vvA 

Beneficiile permanente ale programului adresat comunitatilor Capsuni pe Umeras sunt urmatoarele: 

  • 10% reducere pentru prima achizitie in magazin sau online - cod comanda online: CPU10P
  • 5% pentru toate achizitiile cu valoare de pana in 499 lei - cod comanda online: CPU5
  • 10% pentru toate achizitiile cu valoare mai mare de 500 lei - cod comanda online: CPU10
  • retur pentru produse achizitionate online de pana la 30 zile 
  • schimb produse achizitionate in magazin de pana la 30 de zile
  • posibilitate utilizare voucher produse retur pana la 365 zile

Beneficiilor permanente li se pot adauga si beneficii temporare. Acestea vor fi anuntate catre comunitate in momentul intrarii in vigoare, impreuna cu termenii si conditiile de accesare a beneficiilor. 

Beneficiile se aplica doar membrilor comunitatii si doar pe parcursul existentei acestora in cadrul comunitatii.

O data cu iesirea din comunitate, membrii isi asuma faptul ca beneficiile comunitatii nu li se vor aplica in continuare. 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele membrilor comunitatii precum si datele privind cumparaturile efectuate de catre beneficiarul programului, vor fi analizate regulat si utilizate pentru segmentare, pregatirea ofertelor si a ofertelor personalizate, analiza obisnuintelor consumatorilor, sondare, acordare de beneficii suplimentare si marketing, in conformitate cu optiunile individuale ale fiecarui participant la program.

De asemenea, prin accesarea comunitatii, membrii acestora isi dau consimtamantul pentru ca datele de contact (numar telefon) sa poata fi utilizate si pentru transmiterea ofertelor promotionale si de marketing direct. 

Trimiterea ofertelor si a altor informari vor fi efectuate de operatori, in mod direct sau prin intermediul imputernicitilor sai. Datele cu caracter personal privind beneficiarii programului nu vor fi transferate catre alti parteneri ai Operatorului, cu exceptia acordarii accesului la aceste date in favoarea persoanelor imputernicite si a celorlalti operatori independenti care asigura derularea programului.

Operatorii programului se obliga sa ia toate masurile necesare si utile pentru a asigura integritatea datele cu caracter personal colectate, sa le utilizeze, prelucreze si pastreze in conformitate cu regulile aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal.

Datele privind beneficiarii programului vor fi pastrate pana la revocarea consimtamantului de catre beneficiar sau pana la revocarea programului.