Livrare comenzi

Conditii livrare comenzi

Produsele comandate pe siteul www.capsunipeumeras.ro sau pe paginile de Social Media ale Capsuni pe Umeras se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.

MODALITATEA DE LIVRARE SI TERMENELE DE LIVRARE GENERALE

 1. Livrare Standard (livrare la adresa Utilizatorului)

  1. Pentru comenzile inregistrate LUNI - VINERI, PANA IN ORA 14:30: 1 - 4 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii)

  2. Pentru comenzile inregistrate LUNI - VINERI, DUPA ORA 14:30 si comenzile inregistrate in WEEKEND: 2 - 4 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii)

  3. Livrarile se efectueaza de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 17:30.

   Important: In ziua livrarii coletului, agentul companiei de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul companiei de curierat nu reuseste contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la a doua avizare succesiva (urmatoarea zi lucratoare), informandu-va in acest sens prin SMS. Daca si a 2-a incercare de livrare este nereusita, coletul dvs va ajunge in cel mai apropiat sediu Fan Courier, unde este pastrat timp de 2 zile, in vederea ridicarii de catre dvs, informandu-va in acest sens prin SMS. Dupa expirarea acestui termen, coletul dvs va fi returnat catre Capsuni pe Umeras si livrarea comenzii va fi anulata.

IMPORTANT:

 1. In cazul in care comanda include cel putin un produs cu mentiune de disponibilitate de tip "IN STOC IN MAGAZINE", termenul de livrare pentru produsele disponibile se calculeaza de la momentul in care este confirmata disponibilitatea, prin email transmis de Dep Suport Clienti.

 2. In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a optat pentru efectuarea platii prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza de la momentul in care este confirmata incasarea contravalorii comenzii in contul Capsuni pe Umeras.

 3. Transport gratuit pentru comenzile de peste 300 lei. Taxa de transport este 30 RON pentru comenzile cu valoare de sub 300 lei. 

 4. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.