Livrare comenzi

Conditii livrare comenzi

Produsele comandate pe siteul www.capsunipeumeras.ro sau pe paginile de Social Media ale Capsuni pe Umeras se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.

Termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii, la adresa specificata in formularul de comanda sau din momentul primirii contravalorii produselor de către Vânzător, prin ordin de plata (in funcție de metoda aleasă pentru plată).

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale.

Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Transport gratuit pentru comenzile de peste 599 lei.
Taxa de transport este în jur de 25 ron, în funcție de locație.


Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

 

🚚 Free Shipping to {flag} {country}

📦 Order today to get it by {shipping_date}