Politica schimb produse achzitionate din magazinele fizice

Clientii Capsuni pe Umeras pot schimba produsele achizitionate in magazinele fizice cu alte produse, la alegere, sau un voucher valoric valabil pentru 30 de zile. 

In cazul in care produsul ales are valoare mai mare decat produsul/produsele care doresc a fi schimbate, clientul va achita diferenta de pret. 

Clientul este obligat sa se prezinte in vederea schimbarii produselor in termen de 14 zile de la achizitia acestora, numai daca sunt in stare initiala (stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate) si numai daca se prezinta cu bonul fiscal emis ca urmare a achizitiei produsului/produselor, in original.

Lipsa etichetelor produsului/produselor sau a bonului/bonurilor fiscale cu care acesta a fost achizitionat duce de la sine la imposibilitatea schimbarii acestora. 

Pentru produsele achizitionate din magazine nu se accepta returnarea contravalorii produsului.

Pentru produsele achizitionate in magazin se accepta schimbarea acestora o singura data (exemplu: daca se doreste schimbarea unui produs achizitionat, aceasta se poate realiza in termenii specificati mai sus, dar produsele achizitionate la schimb nu se mai pot schimba, din nou, la randul lor).

Pentru returul produselor comandate online va rugam sa consultati Politica de retur a comenzilor online