Card Cadou

Termeni și condiții referitoare la programul de carduri cadou

 

Art. 1. Descrierea Programului
SC Synergy Cast SRL, cu sediul în România, Jud. Constanța, Mun. Constanța, Str. Pescarilor, Nr.24, Bloc. BM9A, Ap.15, CUI RO31102027, număr Registrul Comerțului J13/100/2013, reprezentată de Elena Vișinescu, în calitate de Administrator
și

SC Repubique Street 9 SRL, cu sediul în România, Jud. Braşov, Mun. Săcele, Str. Fagului, Nr.32, CUI 40629922, număr Registrul Comerțului J08/786/2019, reprezentată de Elena Vișinescu, în calitate de Administrator derulează în cadrul magazinele Capsuni pe Umeras situate în AFI Brasov, Nivel 1 și Str. Republicii 9, Brașov, un program de acordare carduri cadou („Programul”), care pot fi folosite fie de către persoanele care le achiziționează, fie de persoanele cărora le-au fost acordate cu titlu de cadou.


Art. 2. Locul desfășurării Programului
2.1. Cardurile cadou pot fi folosite exclusiv în magazinele Căpșuni pe Umeraș, dar și online, pe websiteul www.capsunipeumeras.ro


Art. 3. Termenii și condițiile de utilizare a cardului cadou
3.1. Cardurile cadou au valori de 200 (doua sute) de Lei sau 300 (trei sute) de Lei, valoare ce este înscrisă pe card.
3.2 Cardurile cadou prezintă următoarele elemente de siguranță: o serie unică și un cod de bare.
3.3. Cardurile cadou nu pot fi preschimbate în bani (parțial sau total), înlocuite, returnate în vederea recuperării sumelor de bani achitate pentru respectivele carduri și nici nu se poate acordă rest de bani la cardurile folosite în magazine sau online.
3.4. Nu sunt acceptate carduri cadou pentru plată cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea cardurilor folosite. Nu este necesar ca valoarea produselor cumpărate să fie aceeași cu valoarea cardului, diferență în plus putând fi plătită cash sau card, în funcție de formele de plată preferate de către clientul cumpărător.
3.5. Cardurile cadou pot fi combinate pentru a obține valoarea dorită. Clienții pot plăti întreagă sumă cu vouchere sau pot achita diferență de bani dacă este cazul.
3.6. Cardurile cadou pot fi utilizate pentru a achiziționa orice produs din magazinele Căpșuni pe Umeraș; nu există produse excluse sau de valoare prea mare care să fie exceptate de la Program.
3.7. Cardurile cadou nu sunt valabile în cazul în care:
- nu sunt prezente elementele de siguranta (serie si cod de bare)
- cardul este deterioral (rupt, sters, zgariat astfel incat elementele de pe card sa nu poata fi vizualizate)
3.8. Falsificarea cardurilor cadou reprezintă fraudă.
3.9. Cardurile cadou pot fi utilizate în termen de 1 an de la data achiziției acestora.
3.10. Cardurile cadou deteriorate sau care nu au fost utilizate in termenul mentionat mai sus, nu pot fi schimbate cu alte carduri valabile.


 Art. 4. Dispoziții finale
4.1. Termenii și condițiile prezentului Program nu intră sub incidență Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare sau a Ordonanței de Urgentă nr. 113/2009 privind serviciile de plată.
4.2. Prin achiziționarea cardurilor cadou, cumpăratorii, sau, după caz, persoanele cărora li se acordă aceste carduri cadou sunt de acord cu termenii și condițiile prezentului Program.
4.3. Termenii și condițiile prezentului Program pot fi consultate în mod gratuit pe websiteul www.capsunipeumeras.ro, precum și în magazinele Căpșuni pe Umeraș.

4.4. SC Synergy Cast SRL și SC Republique Street 9 SRL  își rezervă dreptul să modifice acești termeni și condiții, nouă versiune urmând a fi disponibilă pe websiteul Căpșuni pe Umeraș www.capsunipeumeras.ro  precum și în magazinele fizice Căpșuni pe Umeraș.


SC Synergy Cast SRL

SC Republique Street 9 SRL


Prin: Elena Vișinescu
Administrator