Loyalty card

Lasă cardul cu reduceri delicioase să îți dezvăluie universul Căpsuni pe Umeraș!

Cardul cu reduceri delicioase îți aduce extra reduceri și beneficii de fiecare dată când faci cumpărături.

Cardul se activează la cumpărături mai mari de 1000 de lei (cumulate intr-o singura zi, pe mai multe bonuri fiscale) și vine de la prima activare cu 5% reducere la toate produsele cumpărate.

Mai mult, cu cât te bucuri mai mult de ținutele cu atitudine de pe urmerașele noastre procentul de reducere poate crește:

  • 10% - pentru cumpărături de peste 3000 lei (cumulate într-un an)
  • 15% - pentru cumpărături de peste 6000 lei (cumulate într-un an)
  • 20% - pentru cumpărături de peste 9000 lei (cumulate într-un an)
  • 25% - pentru cumpărături de peste 10000 lei (cumulate într-un an)

Reducerile se acordă dupa cum urmează:

  • Pentru cumpărături cumulate pe parcursul unui an și cuprinse între 1000-2999 lei – vei primi pentru fiecare cumpărătură 5% reducere
  • Pentru cumpărături cumulate pe parcursul unui an și cuprinse între 3000-5999 lei – vei primi pentru fiecare cumpărătură 10% reducere
  • Pentru cumpărături cumulate pe parcursul unui an și cuprinse între 6000-8999 lei – vei primi pentru fiecare cumpărătură 15% reducere
  • Pentru cumpărături cumulate pe parcursul unui an și cuprinse între 9000-9999 lei – vei primi pentru fiecare cumpărătură 20% reducere
  • Pentru cumpărături cumulate pe parcursul unui an de peste 10000 lei – vei primi pentru fiecare cumpărătură 25% reducere

Cardul se activează pe baza formularului de activare completat în magazinele Căpșuni pe Umeraș, la finalizarea unei cumpărături de minim 1000 lei.

Cardul Căpșuni pe Umeraș nu este un card de credit și nici un mijloc de plată. Cardul de fidelitate este gratuit, este valid la prezentarea unui act de identitate și nu este transmisibil. 

Pierderea, furtul sau distrugerea unui card trebuie comunicată în cel mai apropiat magazin sau la adresa contact@capsunipeumeras.ro.

Încalcarea prezentului regulament atrage cu sine invalidarea cardului de fidelitate.

În cazul în care nu utilizezi timp de un an de la ultima achziție cardul de fidelitate vei pierde orice tip de discount. Cardul de fidelitate se poate păstra, revenindu-se la pragul de discount pe baza achizițiilor viitoare conform regulilor expuse mai sus.

Căpșuni pe Umeraș are dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului de fidelitate. Înștiințarea referitoare la încetarea programului va fi afișată cu cel putin 30 de zile înaintea încetarii campaniei în toate magazinele si online. Dupa expirarea acestui termen, folosirea cardurilor nu va mai fi posibilă.

În calitate de posesor al cardului cu reduceri delicioase, vei primi cu prioritate noutăți despre ofertele și colecțiile Căpșuni pe Umeraș (in cazul în care alegi acest lucru în formularul de aprobare card).